Moltes novetats!!!! - Muchas novedades!!!!

dimarts, 11 de setembre de 2007

Hola!!!

Aquest estiu ha estat força profitós! En tres setmanetes he pogut fer moltes coses, entre elles anar 15 dies a Escòcia, dedicar-me a fer manualitats i dibuixar!!!

He estat fent nous blogs per a totes aquestes coses! Un del viatge on en Sergi i jo us expliquem el dia a dia de la nostre ruta en cotxe amb fotos , comentaris i molts consells. Us recomano que el visiteu!

L'altre blog està dedicat a les meves manualitats. Si, si ara estic fent unes agulles de pit molt xules i la veritat es que no paro de tenir noves idees per properes col·leccions d'accesoris!!

Bé aquí us deixo els links per que hi feu un cop d'ull!

Esòcia: MyPerfectScotland.blogspot.com

Manualitats: LaMarietaCistellera.blogspot.com

Maria.

Hola!!

Este verano ha sido muy provechoso! En tres semanitas he podido hacer muchas cosas, entre ellas ir 15 días a Escocia, hacer manualidades y dibujar!!!

He estado haciendo blogs para todas estas cosas! Uno del viaje donde Sergi y yo os explicamos el día a día de nuestra ruta en coche con fotos, comentarios y muchos consejos. Os recomiendo que la visitéis!

El otro blog está dedicado a mis manualidades. Sí, sí, estoy haciendo unos broches súper chulos y la verdad es que no paro de tener nuevas ideas para nuevas colecciones de accesorios!!

Bueno, aquí os dejo los links para que les echéis un vistazo!

Escocia: MyPerfectScotland.blogspot.com

Manualidades: LaMarietaCistellera.blogspot.com

Maria.