Il·lustració de papallones - Ilustración de mariposas

dilluns, 20 d’agost del 2007

Aquí teniu un fragment d'una il·lustració-mural que vaig fer per a Gran Via 2, un centre comercial de Barcelona. La mida total d'aquesta il·lustració són 11'80 metres d'amplada per 1'10 metres d'alçada.

Maria.

Aquí tenéis un fragmento de una ilustración-mural que hice para Gran Via 2, un centro comercial de Barcelona. La medida total de esta ilustración es de 11'80 metros de ancho por 1'10 metros de alto.

Maria.

Ninotets

diumenge, 19 d’agost del 2007

Aquests són uns personatges que vaig començar a fer a l'estudi com a encàrrec per a un client. Us deixo un pingu acabat i uns esbossos més... Espero que us agradin!

Maria

Estos son unos personajes que empecé a diseñar en el estudio por encargo de un cliente. Os dejo un pingüinito acabado y algún boceto más. Espero que os gusten!

Maria






Maquillatges

Aquests són uns esbossos d'uns personatges que vaig dissenyar a l'estudi per a una animació en flash pel K3, un programa infantil-juvenil del canal 33.

Maria

Estos son unos bocetos de unos personajes que diseñé en el estudio para una animación en flash para el K3, un programa juvenil-infantil del canal 33.

Maria